Ulkoasu uuteen ruotuun ja kohti vuotta 2015!

Tervehdys pitkästä aikaa!

Reilu puoli vuotta sitten innoissaan uudesta webbisaitista lupailin bloggailua valokuvahommien parista, mutta kuinka on käynytkään. Ei ainuttakaan postausta. Tähän koitan tehdä nyt muutoksen ja aktivoitua huomattavasti blogin kanssa. Ideoita kirjoittamiseen löytyy, vielä vaan pitäisi osata kirjoittaa ne fiksuun ja julkaistavaan muotoon. 

Kuten huomaatte, sivusto on saanut uuden ulkoasun. Tätä on tullut nyt viime viikot hiottua ja pikku hiljaa alkaa sivusto muotoutua omalle silmälle sopivaksi. Portfolioon on päivitetty tuoreita kuvia viime kesältä ja kuluneelta syksyltä. Käyppä kurkkaamassa!

Vuosi 2014 on ollut oikein hieno. Kuvauksia on ollut mukavasti ja hääkuvauksia on jo varailtu tulevalle kesälle. Se jos mikä on mahtava juttu. Viime kesän aikana aloin päästä sisälle myös hääkuvaamisen ihmeelliseen maailmaan. Tehtävä ja kuvauspäivä on vaativa, onhan kyseessä asiakkaan tärkeä päivä. Onnistumisen ilo on ollut suuri, tähän on varsinkin vaikuttanut asiakkailta saatu varsin positiivinen palaute.

Jatketaan kirjoittelua ensi vuoden puolella. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta jokaiselle!