Vihdoin ja viimein

Talvi takana ja pitkä kesä edessä. Kuvauksia on sovittu kesälle jo pitkälle toistakymmentä, joten ei tässä nyt vieläkään pääse isosti hengähtämään. Eikä toisaalta kyllä tarvitsekkaan, sillä tästä hommasta nauttii ihan tosissaan.

Sen verran aikaa päivätöiden ja valokuvaustöiden väliltä vihdoin löytyi, että sain rakennettua tämän websaitin kasaan ja nyt jokainen pääsee selaamaan työnäytteitä tätä kautta. Blogi kannattaa myös täräyttää seurattavien linkkien listaan, sillä tänne tippuu ajoittain kirjoituksia liittyen keikkoihin ja yritystoimintaan. Lisäksi kannattaa käydä tykkäilemässä Facebookissa ja laittaa seurantaan Twitterissä, jos meikälälisen touhuaminen kiinnostaa. 

Palautetta on aina mukava kuulla, joten jos intoa riittää, niin yhteyttä saa ottaa sosiaalisen median lisäksi puhelimitse tai maililla info@jphirvonen.net!