Lätkää!

Viikonloppuna tuli kulutettua kameran suljinta muutamassa lätkämatsissa. Lauantaina Jokipoikien kamppailussa oli tarkoitus hakea muutama kuva paluun kaukaloon tehneestä Jarkko Immosesta. Ensimmäisestä erästä ei muutamaa peruspönäriä paremapaa ruutua löytynyt, joten päätin nappailla vielä toisen erän. Sama homma. Ei miellyttänyt omaa silmää tavalliset pelitilannekuvat. Kolmanteen erään menin vielä vaihtoaitioon seisoskelemaan kameran kanssa ja kappas vaan, Jarkko oli mukana muutamassa komeassa Jokipoikien maalissa syöttäjänä. 

Joo. Kuvassa on paljon puhuva selkä, mutta jotenkin tämä tilanne mielytti omaa silmää kaikista sähläilystä huolimatta eniten. Ehkä tilanteeseen luo mielenkiintoa taustalla Immoseen päin tuulettava Ville Oksa, joka ohjasi konkaripakin kudin komeasti verkkoon.

Laitetaan alle vielä muutama muu ruutu samaisesta kamppailusta. Ottelussahan oli hyvin vauhtia. Harmi vaan, kun näillä Suomi-sarjasta kuvatuilla otoksilla ei minkäänlaista arvoa mediassa ole.

Sunnuntaina puolestaan kävin II-divarin matsissa Kiekkokoplan matsissa. Tarkoituksena oli kuvata materiaalia joukkueen kausijulkaisuun. Alla muutama ruutu taklauksien täyteisestä taistosta.