Joensuun Maila 2015

Kuten olette ehkä huomanneet, olen toiminut yhteistyössä Joensuun Mailan kanssa loppusyksystä 2014 asti. Projekti on kerta kaikkiaan mielenkiintoinen. Vastuualueeseeni kuuluu valokuvatuotanto, graafinen tuotanto sekä sosiaalisen median kehittäminen. Intoa täynnä olen haasteeseen ryhtynyt ja varsinkin graafista sisältöä on ollut pienen tauon jälkeen oikein viihdyttävää tuottaa.

Alkuvuoden isoin projekti on taittaa Joensuun Mailan myyntikansio printiksi. InDesigniin en juuri kouluaikojen jälkeen ollut koskenut ja ohjelmiston opettelu otti jälleen pienen hetken. Nopeasti muistin syövereistä alkoi komennot mieleen palautua ja taittaminen alkoi luonnistua. Työtunteja kului ja rehellisesti sanottua tuota tuli hiottua tarkkaan ja pitkään. Alla muutamia kuvia valmiista lehtisestä.